“Arnoud heeft in 2009 een integraal voorstel uitgewerkt voor de herinrichting van onze living. Wat vooral opviel is Arnoud's aandacht voor ons als klant: hij luistert naar je wensen en ideeën en komt vervolgens met creatieve en passende oplossingen. Daarnaast heeft hij een grondige kennis van wat er op interieurgebied speelt én weet hij een goede inschatting te maken van wat wel en niet realiseerbaar is. Het resultaat? Een verrassend en toch realistisch ontwerp!”

Een klant

“Voor mij is Arnoud een binnenhuisarchitect met een luisterend oor voor de wensen van de klant en komt hij met erg mooie en creatieve oplossingen voor mijn wensen. Voor mij waren dat leuke aanpassingen in mijn privéruimte en voor mijn werkruimte kwam hij met mooie vrouwelijke en stijlvolle ideeën, die aansluiten bij mijn situatie en meteen een rustiger sfeer creëren.”

Yvonne Jansen

“Arnoud maakte een creatief en goed ontwerp voor de verbouwing van onze zolderverdieping. Hij ging proactief te werk, was accuraat en plezierig in onze samenwerking.”

Een klant

"Arnoud combines a nice personality with the glance of reliable expert with a lot of knowledge. In one word; a professional!”

Een klant

"Ik kan oprecht zeggen dat Arnoud Herberts een significante verbetering heeft aangebracht in ons huis. En dat terwijl wij heel tevreden waren met onze inrichting. Al de snoeren horend bij ons AV-materiaal waren echter een behoorlijke doorn in het oog. Toen daar een nieuwe televisie en een WII bij kwamen werden het er nog meer. Onrustig en lelijk. Door een relatief simpele en, voor ons, mooie oplossing die Arnoud bedacht zijn ze weggewerkt en is onze televisie op een zeer fraaie manier geïntegreerd in ons interieur. Wij konden het bovendien zelf maken en uitvoeren. Ook niet onbelangrijk qua kosten. Ben nog iedere dag blij dat we zijn advies hebben opgevolgd. Zoals onze zoon zegt: "Het lijkt nu wel zo'n huis uit een tijdschrift". Praktisch, creatief, meedenkend en vooral kijkend naar oplossingen die bij onze manier van leven en smaak passen. Gevoel hebben voor zijn klant, zowel qua smaak als qua budget. Dat zijn voor mij de kernwoorden die bij deze binnenhuisarchitect horen. Eenheid in verscheidenheid aanbrengen waardoor het een geheel vormt. Dat is wat er in ons interieur gebeurd is door zijn advies. Nooit gedacht dat het nodig was, maar nu sprekend zie ik duidelijk het verschil."

Een klant

Foto bij recensies

Wij maken samen van inrichten iets leuks. Keuzes maken wordt overzichtelijk .

Naar boven